Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în ziua comenzii daca se prefera plata ramburs sau 2 zile de la primirea plății și pot fi expediate prin curier :  Cargus sau  Fan Courier cu urmărire. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem garanta gruparea comenzilor plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare.

                                                            
Avantaje:

Livrare la domiciliul / sediul clientului, cu conditia sa se afle in aria de acoperire a courierului.

Livrare rapida (24 / 48 ore).

  1. Livrare prin curieri : "CARGUS"  sau „ FAN COURIER ” disponibila in orice localitate din Romania, iar achitarea produsului se face ramburs la ridicarea coletului;
  2. Livrarea coletului se face direct la domiciliul / sediul clientului de catre un agent;
  3. In cazul transportului in afara ariei de acoperire a societatii mentionate transportul se calculeaza in functie de km suplimentari;
  4. Produsele se pot ridica si de la cel mai apropiat sediu Fan Courier de dumneavoastra pentru evitarea cheltuielilor suplimentare in cazul Km in plus efectuati de catre curier.
  5. La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

              -  factura fiscala in original;

              -  chitanta, daca este cazul;

              -  certificat de garantie 

  Produs adaugat pentru comparare.

  Magazinul nostru utilizeaza cookies si module de monitorizare a traficului pentru ca echipa noastra sa poata oferi experienta ideala in navigare pe baza acestor date. Multumim pentru intelegere.

  WhatsApp chat