IVASCO este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client solutii profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic, in conditii optime bazate pe necesitatile fiecarui client.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul tehnic. Tehnologia este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa aducem solutii competitive fiecarui client.

In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 12 ani de activitate pe piata distributiei de scule si echipamente din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru, prin echipamentele si solutii ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.

Misiunea IVASCO reprezinta declaratia scopului companiei si serveste ca un standard, in raport cu care ne evaluam actiunile si deciziile.

Contributie la cresterea nivelului economic
Oferirea unei valori adaugate
Accesibilitatea catre progresul tehnologic


Viziunea IVASCO traseaza directiile pentru fiecare aspect al business-ului descriind actiunile necesare pentru o crestere sustenabila.
Oameni: Sa construiasca un loc de munca dezirabil, unde oamenii sunt inspirati sa-si atinga potentialul maxim
Portofoliu: Sa ofere clientilor un portofoliu de produse relevant in raport cu nevoile lor
Parteneri: Sa construim parteneriate avantajoase cu furnizorii, pentru a crea plus valoare pentru clientii nostri
Productivitate: Sa fie o organizatie care cultiva eficienta

Cultura organizationala defineste atitudinile si comportamentele elemente esentiale pentru ca Viziunea IVASCO sa devina realitate.

Valorile asumate de companie determina actiunile:
Leadership: Curajul de a influenta pozitiv viitorul
Dedicare:  Implicare totala in toate activitatile desfasurate
Calitate:    Standardele activitatilor sunt superioare

Punctele de focus pe piata:
Inclinarea catre nevoile clientilor
Strategie pe termen lung
Raspuns rapid la schimbari
Responsabilitate pentru toate actiunile
Imbunatatire continua


Mai presus de orice, afacerea noastra sprijina si consiliaza un spectru larg de clienti, iar succesul lor in acest domeniu este deopotriva si succesul nostru.

Produs adaugat pentru comparare.

Magazinul nostru utilizeaza cookies si module de monitorizare a traficului pentru ca echipa noastra sa poata oferi experienta ideala in navigare pe baza acestor date. Multumim pentru intelegere.

WhatsApp chat