978
Scule pneumatice si accesorii, pistoale pneumatice, masini de gaurit, polizoare unghiulare, polizor Scule de mana pentru mecanici, truse tubulare, clicheti, prelungitoare, adaptoare, adaptoare, tubulaScule de mana, Dulapuri si module pentru dulapuri, truse TSAMacara girafa 1 t, 2 t, 3 t,3 t cu palet, cric cutie viteze, presa 12 t, 20 t, cric crocodil 3 t, prDe toate si oriceConsumabile chimice , Solutii concentrate , sprayuriScule de mana pentru mecanici, truse de chei combinate, fixe, inelareScule de mana, seturi de surubelnite macanice, VDE, imbus-torx T, LScule de mana, truse de patenti mecanici, VDE, clesti de tevi, clesti de cuie, foarfeci de tabla si Truse biti imbus torx, RIBE, XZNDispozitive curatat pieseScule de mana - Truse impact tubulare, biti impact, tubulare speciale impactScule de mana - ciocane, dornuri, dalti, punctatoare, ace de trasatScule aschietoare, taiere, filetat/freze, burghie, puncte de suduraScule de masuratScule de mana - prese bucse, rulmenti, arcuri, pivoti, capeti de bara, bieleteScule speciale - tinichigerieScule speciale Testere compresie, motor, benzina, diesel, ulei, presiuneScule speciale vulcanizareDispozitive hidraulice- cricuri crocodil, cricuri de cutie, suporti motor, macara girafaConsumabile saibe , oringuri , sigurante, accesorii autoSobe pe ulei uzat,rapita,dieselTestere electroniceScule speciale Scule speciale, chei dinamometriceScule speciale pt. camioaneScule speciale - Truse parbrizScule speciale franeScule speciale - Schimb uleiScule speciale - injectoare, bujii, sonde lamda

Inscriere la newsletter

Adresa ta de email:
Abonare
Dezabonare

Cataloage de produse

Catalog produse StahlRhein 2009-2010 Catalog produse Technolit 2009-2010 Catalog produse BGS Technic 2009-2010 Catalog produse Matador 2009-2010 Catalog produse THERMOBILE 2009-2010

Parteneri

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 5 producatori

B.G.S Technic (496 articole)
StahlRhein (231 articole)
DEMA (126 articole)
Erba - Austria (109 articole)
Pennasol (67 articole)

Aparat de incarcare si descarcare, aer conditionat freon (RP-TM-CLIMA-6000 PLUS) automat, made in Germany

Pret vechi fara TVA: 12,650.00 RON
Pret fara TVA: 12,150.00 RON
Pret cu TVA: 14,458.50 RON
Garantie 12 luni
La comanda
Comenzi directe la numarul 0735 / 848.636

Producator


Descrierea produsului

Aparat de incarcare si descarcare, aer conditionat freon (RP-TM-CLIMA-6000 EASY) automat, made in Germany

Caracteristici tehniceAgent frigorific: R-134a
Umplere: tradiționale
Afisaj: alfanumeric LCD 4x20
Tastatura: 6 Keys Mambran
Actualizare interfata: prin RS232 (cu CLIMA SOLUTION, opțional)
Capacitate rezervor de stocare: 7.6 L
Depozitare max oprire container: 6,5 Kg
Măsurare: echilibru
Presiunea maxima de lucru: 20 bar
PED: 1
Container ulei: 250 ml
Rezervor de ulei proaspăt: 250 ml
Pompa de vid de putere: 6 m3 / h
Gradul de vid: 0,05 mbar
Compresor: 8 cc
Comutator de presiune de siguranță: da
Capacitate filtru: 27 kg
Aerisire gaze necondensabile: accesibil din exterior
Supape HD și ND: automat
Furtunuri de încărcare Lungime: 3 m
Manometru HP și LP: analog de 80 mm-puls liber
Butelia de gaz: analog 40 mm-puls liber
Multistrat: da
Funcția hibrid: da
Baza de date: integrat
Rezervor de încălzire: Opțional
Ulei. Care-valve (furnizarea de rezervor Pag-ulei): da
Pompă Longlife (patentat): da
Eco Look (patentat): da
Clătiți: Da
Tensiune de alimentare: 230V - 50/60Hz - 800 w
Dimensiuni: 675x530x855 mm
Greutate: 55 kg


DESCRIERE

Performanță ideală EASY.

CLIMA-6000 poate fi văzut în atelier, tehnologia valorilor de vârf "made in Brain Bee", cu un foarte competitive raport calitate / preț. Ultimul dispozitiv din experiența Brain Bee, ce profită de toate beneficiile de studiu și dezvoltarea stațiile de nivel superior, mereu cu structură optimizată și funcția face din acest aparat o stație de bază, ușor de utilizat și compacta.
Versatil, datorită dimensiunilor compacte și greutatea foarte redusă, este ideal pentru toate aplicatiile din atelier: datorita proprietatilor sale, poate fi utilizat si în afara atelierului.

Baze de date integrate

De asemenea, CLIMA-6000 are cele mai bune date de pe piata: Autodata. Cererea dvs. va permite optimizarea tuturor etapelor de încărcare, în funcție de modelul mașinii fiind în lucru. Cumpărături deja integrate în software-ul a postului, se poate datora dispozitivul CLIMA SOLUȚIE Brain Bee activat. In plus, CLIMA-6000 are o bază de date client cu 100 de locații de memorie.

SERVICE Planificarea EASY

Proprietățile CLIMA-6000 au fost planificate pentru a facilita poziționarea și reglarea cadrul atelierului.
Greutate redusă (doar 55 kg) și compact permite o manevrabilitate mare. Sistemul roată, care a fost special conceput pentru a, pentru a asigura rotație a axei de mașini, iar mânerul din spate, permite reglarea simplă, chiar și cu accesibilitate limitată. După conceptul de dezvoltare de CLIMA-6000, de întreținere este, de asemenea, (normale și excepționale) devin mai ușor datorită criteriilor de "servicii de planificare EASY".
Toate elementele care au nevoie de operații de întreținere repetate (filtru uscator, de exemplu, schimbarea este legată de numărul de operațiuni de încărcare în atelier), s-au poziționat în așa fel încât să fie accesibile personalului lipsit de experiență, reducând astfel timpul de întreținere și foarte bun și beneficii de lungă durată de sigure CLIMA-6000.
, De asemenea, este demn de remarcat faptul că supapele au fost înlocuite cu dispozitive de reglare simple și eficiente pentru reglarea automată a fluxurilor, care sunt, de asemenea, prezente în echipamentul de un nivel mai ridicat, exact în aplicare mai ușoară pentru a asigura marfa.
Toate drepturile rezervate www.scule.info.ro ©2009 - .
Prima pagina | Contact | Sitemap | Cum comand? | Discount | Garantie | Termeni si conditii | Transport